IMEX 2016 Frankfurt 11th Gala Dinner & Awards
Musica ao vivo com a pianista Hayley Parkes e a DJ Anna Greenwood, excelente jantar, e o anúncio dos ganhadores do IMEX Academy Award é o ponto alto do maior evento de MICE da Europa, o IMEX Frankfurt.
A premiação ocorreu durante o 14 IMEX Gala Jantar no Sheraton Frankfurt Airport Hotel. Outras premiações também ocorreram.
Ray Bloom, Chairman of IMEX (Photo: Rogério Almeida)
DJ Anna Greenwood (Photo: Rogerio Almeida)
O gingado da DJ Anna Greenwood foi o ponto alto do início da programação festiva do Gala Anual do IMEX Frankfurt, além do anúncio dos vencedores do IMEX Academy Award.
(Live music with pianist Hayley Parkes and DJ Anna Greenwood, great food, plus the announcement of the winners of the IMEX Academy Award, it is the most distinguished moment of the event.
The IMEX Academy Awards represent the very best in the meetings and incentive travel industry, honouring four outstanding individuals: Amanda Kotze-Nhlapo, chief convention bureau officer at South African Tourism, Erik Bakerman, marketing manager Meetings and Conventions at NBTC Holland Marketing, Geoff Donaghy, CEO, International Convention Centre Sidney and Elliot Ferguson, president and CEO of Destination DC was presented with the award for the Americas.
The awards were presented at the 14th annual IMEX Gala Dinner, held at the Sheraton Frankfurt Airport Hotel.)
PCMA team with Sheriff Karamat (CEO, PCMA) and the winner Janet Tan-Collins (Photo Rogerio Almeida)
Janet Tan- Collins, chief executive at East West Planners, was honoured as PCMA Global Meetings Executive of the Year.
Brazilian Anita Pires, partner at Pires & Associados Assessoria won JMC´s Unity Award.
Photos by Rogério Almeida
O jantar especialmente preparado pelos chefs da cozinha do Sheraton Frankfurt teve como starters Beef Carpaccio with asparagus and herb vinagrette, Salmão marinado com radish, piri pir and créme wasabi, ovelha tailandesa marinada com salada de macarrão e vinagrette papaya.
Fillet of veal served two ways : horseradish crust & ragu fin (Photo>Rogério Almeida)
O prato principal foi o Filé de Cordeiro servido de duas maneiras, com horseradish ou ragu. Tudo acompanhado pelo Pinot Grigio Valdage D.O.C, de Santa Margherita, do Sul do Tirol e o vinho vermelho era um Salice Salentino, Reserva D.O.C, da Azienda Agricola Taurino.
Tudo encerrando com várias sobremesas servidas no estilo família, em que os convidados poderiam abusar na repeticação: Mascarpone torta, Mousse de Chocolate, Café árabe com cardamnon e bolo de chocolate em camadas. Nota dez!
Mark, Chris Lewis (Imex), Alison Hall (EUA) e Rogerio Almeida (Brazil)
Abouelwafa Badour & Eman Shaaban do Egito (Photo: Rogério Almeida)
Anita Pires, agraciada com JMIC Unity Awards e amigos (Photo: Rogério Almeida)